Criminalul din Parkland vrea copii: ”Am sa-i numesc ca pe armele mele”

Criminalul din Parkland vrea copii: ”Am sa-i numesc ca pe armele mele”

În 14 februarie 2018, 17 elevi au fost ucişi, iar zeci de tineri şi adulţi au fost răniţi în urma unui atac armat în statul american Florida. Criminalul  pe numele său Nikolas Cruz , care urmase cursurile respectivei unităţi de învăţământ şi fuses exmatriculat din motive discuplinare.

 

“Chiar vreau copii, întotdeauna m-am gândesc la asta și sper că și tu îți dorești acest lucru “

Aceasta este ceea ce se citește într-una din scrisorile pe care Nikolas Cruz le-a trimis unei dintre admiratoarele sale din închisoarea din Florida unde așteaptă procesul în care ar putea fi condamnat la moarte pentru uciderea a 17 băieți pe 14 februarie 2018.

 

În scrisoare  Cruz afirmă că  el s-a și gândit cum să-i cheme pe copii, alegând pentru băieți  numele de arme:  Kalashnikov, Makarov și Remington. Mesajul îngrijorător este conținut într-una din cele 47 de scrisori ale lui Cruz, pe care ziarul Sun Sentinel le-a obținut de la biroul avocatului lui Broward. Scrisori în care Cruz – care nu vorbește niciodată despre crima sa ca un ”lucru rău” și arată o anumită instabilitate, alternând expresii ale unei speranțe suprarealiste pentru un viitor normal și o acceptare al unei posibile condamnări la moarte.

 

”Îmi doream o viață diferită, dar nu este. O parte din mine ar vrea să se încheie cu moartea, lăsând pe cineva să îmi facă o injecție la  un somn etern, ”a scris Cruz, care are o istorie de boli psihice și are un IQ declarat sub medie.

“Este neconstituțional în Statele Unite ca o persoană cu dizabilități mintale să fie condamnată la moarte”, a declarat publicației Sun Sentinel, Robert Dunham, directorul Death Penalty Information Center.

Te-ar putea interesa și Doua mame s-au aruncat cu masina de pe o stanca cu cei sase copii adoptivi: toti morti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.