Criminalul care ucis 6 pacienți într-un spital din Cehia, s-a sinucis: copilul lui ar fi murit în acel spital

Autorul masacrului din spitalul universitar din Ostrava , din nord-estul Republicii Cehe , s-a sinucis cu un foc de armă în cap  atunci când poliția era pe urmele lui.  Bărbatul  în vârstă de 42 de ani, era  orbit de mânie după moartea fiului său nou – născut. Acesta a fost și motivul care l-a împins  dincolo de imaginație să intre în spital și să se „răzbune” pe nevinovați.

O tragedie în tragedia în care au murit 7 persoane: șase pacienți care se aflau în sala de așteptare și criminalul. Presa locală a emis  informația că soția lui  ar fi pierdut copilul nou-născut în aceeași structură .

Citește și Atac armat într-un spital din Cehia: cel puțin 6 morți, ucigașul a fugit

” Victimele – a spus premierul Andrej Babis -erau pacienți care stăteau în sala de așteptare. Din fericire, nu au fost multe persoane. În acest moment, se numără șase morți dar  ar putea exista și mai multe răniți.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.