Criminal recidivist, își ucide proaspăta soție în timpul petrecerii de nuntă

Tragedie în satul siberian Prokudskoye, unde un bărbat și-a ucis soția în timpul petrecerii  de nuntă pentru că era gelos pe un oaspete . Crezând că femeia îl înșela cu el, a început să o bată și apoi a aruncat-o într-o râpă.

După petrecerea cu invitații și rudele, cei doi miri au dat o petrecere privată acasă cu mai mulți prieteni, dar la un moment dat mirele, în evidentă stare de ebrietate a acuzat-o pe femeie că nu se comportă corect cu el. Stepan Dolgikh, în vârstă de 33 de ani, ar fi fost gelos pe unul dintre invitați care discuta cu ea, motiv pentru care a început să o lovească .

Citește și A suferit de migrene șapte ani de zile: descoperă că are un vierme în creier

Mai întâi a scos-o din casă bătând-o pumnii și picioarele apoi a adus-o înapoi în casă apucând-o de păr și lovind-o în cap. Ieșind din nou afară , bărbatul a împins-o pe femeie într-o râpă de lângă casă provocând răni care s-au dovedit a fi atât de grave încât au ucis-o pe loc.

Oaspeții, șocați de ceea ce se întâmpla sub ochii lor, au chemat poliția care l-a arestat imediat și l-au dus la închisoare unde tânărul a mărturisit uciderea soției sale Oksana Poludentseva, în vârstă de 36 de ani. Cei doi se întâlniseră  în timp ce el se afla în spatele gratiilor, executând o altă condamnare pentru crimă . A crezut că îl poate ajuta și să-l readucă pe calea cea bună și, prin urmare, a decis să se căsătorească cu el.

Femeia nu a crezut niciodată că un pahar în plus sau o criză de isterie la o astfel de persoană ar putea înfăptui o astfel de crimă gravă “, a spus Petrushin, un detectiv regional în cadrul Comitetului de investigație.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.