Criminal la 13 ani: pierde la un video joc, distruge mobila din casă și ucide cu 15 lovituri de cuțit frățiorul de 7 ani

Un copil de 13 ani a mărturisit poliției că și-a înjunghiat mortal fratele în vârstă de șapte ani după ce s-a înfuriat că pierdut la un video joc . Potrivit Mirror Alexander, un copil rus în vârstă de treisprezece ani, a întors casa cu susu-n jos  jos și a distrus telefonul mobil, înainte de a-și ucide fratele cel mic de teamă că va spune mamei sale ce a făcut. Conform reconstrucțiilor, mama lor, Olga, în vârstă de 32 de ani, i-a lăsat singuri la ei acasă, în Dudinka, în regiunea rusă Krasnoyarsk Krai pe 23 aprilie. Se dusese să lase fiica cea mică de 6 luni la bunici.

În Brazilia infecțiile și decesele au crescut iar Bolsonaro se spală pe mâini: ”Sunt Mesia, dar nu fac minuni”

Potrivit reconstrucției agenților, furios că a pierdut la joc a început să distrugă mobila din casă și a spart telefonul mobil.  Din cauza zgomotului, frățiorul cel mic s-a trezit din somn și s-a dus în bucătărie. Alexander s-a temut că cel mic îl va pârâ mamei și, într-o stare de furie, a luat un cuțit și l-a înjunghiat de cel puțin 15 ori.  Conform rapoartelor, când mama s-a întors acasă, a sunat imediat la poliție .

Torturată, forțată să-și sape mormântul și îngropată de vie: Nina reușește să se salveze

În timpul interogatoriului, băiatul a mărturisit crima , spunând că se temea că prietenii lui nu vor mai vorbi cu el deoarece a pierdut la acel joc blestemat.  Tânărul de 13 ani a fost descris drept „un student bun”, iar crima a șocat întreaga comunitatea. A fost deschis un proces penal, dar nu se știe dacă copilul a fost arestat sau nu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.