Criminal în serie executat cu o injecție letală: a ucis șase gay

Un bărbat a fost găsit vinovat ca fiind un criminal în serie și  a fost executat în Florida cu o injecție letală, după ce Curtea Supremă a respins un apel de ultimă oră.

Gary Ray Bowles a recunoscut că a ucis șase bărbați în 1994 de-a lungul Coastei de Est a Statelor Unite, din Florida până în Maryland, dar a fost condamnat pentru doar trei crime. El a fost supranumit “asasinul I-95”, deoarece majoritatea victimelor sale au fost găsite în apropierea autostrăzii  95, principala autostradă de pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii.

Algeria, haos la un concert de rap: 5 morți și 21 de răniți

Născut în urmă cu 57 de ani în Virginia de Vest, el provenea dintr-o familie violentă și s-a prostituat pentru bărbați gay. El a executat două pedepse cu închisoarea pentru furt, tâlhărie, atentat și viol, iar în 1993 s-a mutat pe plaja Daytona. El a fost arestat la Jacksonville unde locuia sub o identitate falsă. A fost condamnat la moarte pentru uciderea lui Walter Hinton, în vârstă de 47 de ani, și, de asemenea, s-a pledat vinovat pentru crimele lui John Hardy Roberts, de 59 de ani, și ale lui Albert Alcie Morris, de 37 de ani.

Bowles este al 99-lea reținut în Florida din 1976, de când pedeapsa cu moartea a fost restaurată de Curtea Supremă, potrivit Daytona Beach News-Journal. Odată cu executarea sa, sentințele de moarte impuse în Statele Unite se ridică la treisprezece, potrivit Centrul de Informații cu privire la pedeapsa cu moartea.

De Marius Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.