Crimeea, un leu sare intr-o masina plina cu turisti: ”Dorea doar sa fie mangaiat” / VIDEO

Crimeea, un leu sare intr-o masina plina cu turisti: ”Dorea doar sa fie mangaiat” / VIDEO

Filya, un leu în vârstă de doi ani dintr-o grădină zoologică din Crimeea, a sărit în mașina unor turiști care vizitau parcul Saigan din Taigan. Panica inițială a turiștilor  a dispărut atunci când un oficial al grădinii zoologice a început să mângâie și să sărute leul.

 

Animalul căuta doar mângâieri de la vizitatori “, iar cei care nu doreau să rămână, puteau să coboare din mașină: ”Vrem să rămânem”, a fost răspunsul amuzat al turiștilor care s-au lăsat linși de Filya. Leii din această zonă a grădinii zoologice sunt îmblânziți și obișnuiți la contactul cu oamenii, și de la care acceptă cu plăcere mângâieri.

 

Cu două luni în urmă, însă, în același parc, un alt leu a atacat o femeie de 46 de ani care îl mângâia: “Mi-a luat brațul și a început să mă scuture ca pe o marionetă”, a spus Olga Solomina.

 

 

Te-ar putea interesa și Copil de doi ani ucis intr-un apartament din Milano. Tatal a chemat ambulanta si a fugit

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.