Crime în carantină: o asistentă a fost ucisă cu un glonț în cap de către partener, după care s-a sinucis

O altă victimă a carantinei în Argentina . Estella Fiorentín, o asistentă în vârstă de 40 de ani, a fost ucisă de partener în casa ei din Ayacucho (Buneos Aires). Femeia este a 13-a victimă  a violențelor domestice din Argentina de la începutul carantinei care se dovedește a fi la fel de periculoasă ca și coronavirusul.

Estella a fost găsită moartă de fiica ei în vârstă de 18 ani dimineață. Tânăra a spus polițiștilor că se dusese la culcare cu o seară înainte ascultând muzică cu căștile pe urechi.  În timpul nopții nu a auzit nimic, doar dimineața la 7, când a coborât din cameră a văzut corpurile celor doi într-o baltă de sânge pe paviment. Conform datelor ONG-ului La Casa del Encuentro, Estella este a treisprezecea femei ucisă de când guvernul a decretat carantina obligatorie.

Un alt caz de feminicid a avut loc ieri, tot în Argentina.

”Te omor pentru că te iubesc”, o tânără de 22 de ani ucisă de fostul ei partener după ce l-a denunțat

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.