Crimă șocantă: o cerșetoare a fost împușcată cu sânge rece pentru că a cerut 20 de cenți / VIDEO

Locuitorii din  Rio De Janeiro sunt șocați în urma unei crime cu sânge rece care a avut loc sâmbătă, 16 noiembrie 2019. Videocamerele de supraveghere au înregistrat întreaga scenă.

Zilda Henrique dos Santos Leandro se apropie de un bărbat în Rua Barao de Amazonas, în centrul metropolei braziliene. Femeia îl întreabă pe Aderbal Ramos (ulterior identificat de poliție) dacă are să-i dea 1 real, puțin peste 20 de centi de euro. Dar bărbatul nu se oprește și femeia de 31 de ani începe să-l urmeze cerându-i cu insistență acest real.

Oroare !Un bărbat a forțat o femeie să privească cum îi viola copiii

Dintr-o dată Ramos se întoarce, scoate o armă și trage cel puțin două focuri asupra femeii, ucigând-o. Neia (femeia era cunoscută și cu acest nume) se prăbușește în mijlocul străzii în timp ce Ramos pune arma înapoi în pantaloni și pleacă pur și simplu.

Femeia a fost salvată de un trecător și a fost transportată la spitalul de stat din Azevedo Lima. Dar  Neia nu a supraviețuit și a  murit pentru 20 de cenți

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.