Crimă șocantă : fiica unui comisar de poliție din Argentina a fost violată și spânzurată cu sârmă ghimpată

Trupul tinerei María Florencia Santa Cruz , fiica unui comisar de poliție în pensie din Tigre, în provincia Buenos Aires , a fost găsită spânzurată cu  sârmă ghimpată la ora 3 dimineață la o răscruce din orașul Buenos Aires. Victima în vârstă de 30 de ani a fost violată, sugrumată, sufocată și spânzurată pe jumătate dezbrăcată cu sârmă ghimpată. Este a noua femeie ucisă în Argentina de când a izbucnit pandemia coronavirusului, scrie El Litoral

Autopsia pe corpul tinerei au scos la suprafață ultimele momente ale sale de viață. Fata după ce a fost violată a murit din cauza unei triple acțiuni asfixiante: sugrumată, sufocată și apoi spânzurată.  La început, în lipsa unor semne vizibile de apărare, s-a crezut că fata s-a sinucis, dar examinarea medico-legală contrazis acestă suspiciune.

Igor rusul: văduva primei victime dă statul italian în judecată

Cadavrul tinerei a fost găsit de polițiști. Femeia era pe jumătate dezbrăcată, purta doar o cămașă și o pereche de șlapi. Pantalonii și lenjeria intimă au fost aruncate la un metru distanță de pe corp. Tânăra a fost atacată pe stradă de un bărbat care a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere. Santiago Ezequiel Hernández  în vârstă de 32 de ani a fost arestat câteva ore mai târziu. Agenții au efectuat o percheziție în apartamentul său unde au găsit hainele pe care le-a purtat în momentul crimei. Episodul a stârnit revoltă și indignare, în special în rândul activiștilor pentru drepturile femeilor: „Feminicidele nu se opresc nicu în carantină ”, a spus ONG-ul „Ni Una Menos”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.