Crimă șoc! Și-a ucis iubita pentru ca și-a petrecut seara cu prietenii

Crima soc! Si-a ucis iubita pentru ca si-a petrecut seara cu prietenii

Angel Esteban Felix Rodriguez, de 24 de ani, din Bronx, și-a ucis iubita Indira Ramirez-Rivera, de 21 de ani, iar  după două zile a mărturisit totul poliției.

În ceea ce privește motivele crimei, “încă investigăm ”- au explicat agenții -” El a spus doar că a ucis-o pentru că și-a petrecut noaptea cu prietenii în timpul weekend-ului. Dar totul trebuie verificat “. După gestul nebul, criminalul a  așteptat două zile cu cadavrul fetei în casă .

Un criminal care a decapitat o fetiță de 8 luni cu un cuțit de bucătărie pentru a fi executat prin împușcare

După două lungi zile a hotărât să mărturisească crima.  El a spus că și-a pierdut mințile și a sufocat-o : “M-am enervat pe ea că și-a petrecut noaptea cu prietenii” , după care le-a dat cheile de apartament agenților . Agenții au găsit cadavrul tinerei în dormitor.

Un prieten al cuplului a declarat că ei păreau  a fii fericiți, dar adevărul este că aveau un raport foarte violent. Se pare că fata ar fi dorit să-l lase pe Angel, dar nu a mai avut timp. Angel Esteban Felix Rodriguez a fost arestat și acuzat de omor.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.