Crimă-sinucidere în Anglia: un bărbat și-a ucis soția, cele două fiice și câinele după care s-a sinucis

În Woodmancote, un sat din West Sussex (sud-estul Angliei), un tânăr de 42 de ani și-a ucis soția, fiicele și câinele, apoi s-a sinucis.

Robert Needham, un constructor în vârstă de 42 de ani din Woodmancote, satul West Sussex, și-a ucis soția Kelly Fitzgibbons, în vârstă de 40 de ani, și cele două fiice ale lor Ava și Lexi (respectiv 5 și 3 ani), apoi s-a sinucis. Alarma a fost dată de mama lui Robert în vârstă de 77 de ani care locuia cu ei și care a informat imediat poliția.

Citește și Coronavirus, șoc în India: muncitori migranți stropiți cu clor

Potrivit anchetatorilor, ipoteza este că tânărul de 42 de ani a ucis familia, inclusiv câinele, apoi s-a sinucis din cauza situației financiare. Lucrurile nu mergeau bine în ultimele timp.  Needham a fost proprietarul Needham Building Services, o firmă de construcții care a dat faliment în octombrie anul trecut.

„Este o comunitate foarte mică și toată lumea cunoștea familia,  era adorabilă”  au spus vecinii familiei, încă șocați de incident.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.