Crimă oribilă în Anglia unde o femeie și-a decapitat mama! Ce a făcut cu capul femeii

O femeie de 36 de ani și-a decapitat fără milă mama în vârstă de 73 de ani, cu un cuțit și cu o foarfecă. Apoi a scos creierul dintr-o geantă și l-a sărutat în fața unui prieten de familie.

Oroare în Anglia, unde Odessa Tammy Carey în vârstă de 36 de ani, este acuzată că și-a bătut mama până a ucis-o înainte de a da frâu liber cruzimii asupra corpului . După ce a ucis-o pe biata femeie, fiica criminală a luat un cuțit și a decapitat-o. A gravat cu foarfeca o cruce pe abdomenul femeii și cele din urmă, i-a spart craniul pentru a-i scoate creierul, relatează Daily Mail.

Citește și Găsește album foto în piața de vechituri și descoperă că este făcut din pielea unei victime a lagărului nazist

Potrivit rapoartelor tribunalului de la Newcastle, femeia a băgat capul și creierul într-o sacoșă și s-a dus la locuința unui prieten de familie. A extras capul din geantă și l-a sărut sub ochii îngroziți al bărbatului care a alertat poliția.

În urma anchetelor poliția a găsit cadavrul decapitat al bătrânei în casa ei din Ashington ascuns într-un dulap sub o chiuvetă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.