Crimă îngrozitoare: și-a ucis iubita cu o secure și a ascuns corpul în grădină, Lorena avea 37 de ani

Lipsea de câteva zile, dar în realitate fusese ucisă de iubitul ei. Lorena Elizabeth Quilogran, în vârstă de 37 de ani, a fost ucisă cu o secure și îngropată în grădină de partenerul ei în vârstă de 48 de ani, Ramón Horacio Báe. Familia a dat  alarma autorităților după ce nu a mai auzise nimic de tânără de câteva zile.

Covid-party, nebunia care ia amploare în SUA

Bărbatul  a spus familiei că Lorena a ieșit din casă la plimbare și nu s-a mai întors. Agenții au plecat imediat în căutarea femeii și s-au concentrat în zona locuinței din  Ascensión, în provincia nordică a Buenos Aires. Când au descoperit cadavrul bărbatul și-a recunoscut fapta și potrivit presei locale, a povestit cu lux de oribila crimă.

Bărbatul a fost arestat cu acuzația de crimă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.