Crimă îngrozitoare: O fată de 10 ani cu nevoi speciale a fost violată și ucisă fără milă

Oribila crimă s-a petrecut în Filipine unde poliția a demarat o investigație de amploare, după ce o fată în vârstă de 10 ani cu nevoi speciale a fost violată și ucisă.

Potrivit autorităților, copilul ar fi fost violat atât înainte de a fi ucis, cât și după crimă și ar fi suferit traume severe în zona feței, scrie Daily Star. Cadavrul fetei a fost găsit de către tatăl ei, la două zile după ce fusese declarată dispărută.

Citește și Babysitter ucide o fetiță de 20 de luni: „A zguduit-o până i-a rupt oasele”

Pe corpul micuței victimei erau semne și urme de cuțit, semn că ar fi fost înjunghiată după abuzul sexual. Dar acesta nu este singura crimă. Cu două săptămâni înainte o altă fetiță de numai 10 ani a fost violată și ucisă.

În urma unor studii publicate în 2017, s-a descoperit că în lume, o femeie sau un copil sunt violate sau ucise în fiecare oră !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.