Crimă îngrozitoare în Italia: un tânăr și-a decapitat mama

Ca și cum numărul victimelor cornavirusului din Italia nu ar fi de ajuns, o femeie de 45 de ani a fost decapitată de fiul ei de  20 de ani azi noapte la Roma, scrie presa italină Leggo.  Tânărul pe nume Valerio Armeni, suferind de afecțiuni psihiatrice, a pus mâna pe un cuțit și sia lovit mama , Pamela Ferracci, de 46 de ani, de mai multe  ori în zona gâtului, până a decapitat-o.

Citește și Coronavirus, Italia a ajuns la limită: 793 de morți în ultimele 24 de ore

Ucigașul locuia mama și cu sora  mai mică a încercat încercând să o ucidă și pe ea. În urma strigăor de ajutor ale tinerei, vecinii au alertat forțele de ordine restând criminalul.

Când carabinierii au ajuns la fața locului, alertați de vecini criminalul, murdar de sânge,  a deschis ușa agenților care au văzut trupul femeii  în sufragerie. Tânărul de 20 de ani a fost arestat și transportat la închisoarea Regina Coeli.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.