Crima ingrozitoare in Italia: un roman si o italianca au fost arestati

Crima ingrozitoare in Italia: un roman si o italianca au fost arestati

O femeie în vârstă de 76 de ani a fost găsită pe 25 martie fără viață în locuința sa din Napoli. Bătrâna, înainte de a fi ucisă a fost legată de pat cu un caluș la gură.

 

Potrivit Napoli Today, în urma anchetelor două persoane, un bărbat de naționalitate română și o italiancă, au fost arestați cu  acuzația de ucidere și jaf. Victima, Stefania Fragliasso în vârstă de 76 de ani locuia singură și nu se știe dacă între ea și criminalii ei ar fi existat vreun raport.

 

Motivul crimei pare să fie cel al jafului, deoarece cetățeanul român ar fi expert în seifuri. Cei doi, românul și  italianca, sunt acuzați de concurență în crimă și jaf. În prezent, sunt căutați alți complici, inclusiv autorul material al crimei: Banda de complici ar putea ajunge până la șase persoane.

 

Te-ar putea interesa și Copil de doi ani ucis intr-un apartament din Milano. Tatal a chemat ambulanta si a fugit

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.