Crima Floyd, autopsia exclude moartea prin asfixiere

George Floyd nu a murit de asfixiere sau strangulare. Acest lucru a rezultat din analizele preliminare ale autopsiei . Potrivit raportului, „efectele combinate cu arestarea de către poliție, condițiile sale preexistente de sănătate (hipertensiune arterială și probleme coronariene) și potențialele substanțe toxice au contribuit la moartea sa”.

În timpul arestării, luni seară, un agent îi ținea un genunchi pe gât timp de nouă minute, timp în care bărbatul repetat că „nu poate respira” înainte de a muri.

Familia lui George Floyd contestă rezultatul autopsiei efectuate și solicită efectuarea unei a doua examinări independente. Familia afro-americanului care a murit luni seara  a apelat la medicul  legist Michael Baden pentru a efectua o a doua autopsie. “Familia nu are încredere în nimeni de la departamentul de poliție Minneapolis – a spus avocatul Ben Crump – Am văzut deja adevărul”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, și VK

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.