Crește bilanțul victimelor de coronavirus în SUA, cel puțin 9 morți | Trump își donează salariul pentru urgențe

Alarma coronavirus crește din oră în oră și în Statele Unite, unde numărul victimelor a crescut la nouă din cel puțin 118 cazuri înregistrate, inclusiv 48 de cetățeni americani care s-au întors din străinătate. 13 state americane implicate, dar toate decesele au avut loc în statul Washington unde a avut loc primul focar și unde în prezent, cel puțin 18 persoane sunt pozitive și sunt ținute sub control.

Majoritatea cazurilor sunt legate de o casă de odihnă Kirkland, nu departe de Seattle. Coasta de Vest este cea mai afectată din Statele Unite, cu alți 20 de pacienți izolați în California.

Anxietatea crește și în New York, unde a fost raportat un al doilea caz de infecție cu coronavirus care implică un bărbat de 50 de ani care lucrează în Manhattan și care a călătorit recent la Miami, Florida, statul în care s-au înregistrat cel puțin două cazuri.

Citește și Coronavirus, Anglia creează noi zone pentru cimitire: „Ar putea exista o creștere a deceselor”

Donald Trump a decis să doneze Ministerului Sănătății compensația prezidențială din ultimul trimestru din 2019 pentru a contribui la lupta împotriva urgenței coronavirusului. Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Stephanie Grisham, a declarat acest lucru prin postarea pe Twitter al unui cec în valoare de 100.000 de dolari.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.