Crema Nivea, mai mult decât o simplă cremă! Iată beneficiile ei despre care nu știai

Piața produselor cosmetice oferă tot mai multe inovații în ceea ce privește cremele hidratente și cele anti riduri, dar crema Nivea în cutiuța albastră  continuă să aibă succes.

Una dintre cele mai vechi și mai disponibile pe piață, Creme Nivea are mai mult de 100 de ani de viață și rămâne una dintre preferințele celor care doresc să hidrateze pielea. Dar pe lângă faptul că este un hidratant excelent, are multe alte avantaje de care nu știai:

Unguent de păr

Exact, crema Nivea este un bun produs pentru hidatrarea părului.

Picioare crăpate

Puneți o cantitate mare de cremă pe crăpătură și înveliți-o într-o pungă de plastic. Lăsați-o să acționeze o bucată de timp sau dacă o aplicați seara puteți să o lăsați și în timpul nopții. Faceți acest lucru măcar o dată pe săptămână. Veți vedea diferența.

Curăță tenul

Nu numai că îndepărtează complect machiajul dar oferă tenului hidratarea necesară după îndepărtarea produselor cosmetice. Reduce ridurile din jurul ochilor

 

Iepure sau corb? Videoclipul viral care confundă internauții / VIDEO

Hidratează pielea genunchiilor

Cu trecerea timpului, pielea de la genunchi parcă începe să devine mai aspră. Puneți o cantitate mai mare de cremă și masați ușor. Veți vedea diferența

Împiedică formarea vergeturilor în timpul sarcinii

Este un remediu excelent pentru cine dorește să împiedice formarea vergeturilor în timpul sarcinii

Hidratează pielea în profunditate

Aplicați un strat de cremă pe pilea feței și acoperiți-vă cu un prosop umed. Lăsați să acționeze o jumătate de oră după care clătiți-vă cu apă călduță. Veți simți o difierență notabilă.

Hidratant pentru buze

Pentru persoanele care au buzele uscate, este o alegere excelentă de hidratare a buzelor.

Arsuri solare

Ajută la regenerarea pielii după o zi intensă la soare.  Nu numai că ajută pielea a se regenera mai repede, dar calmează senzația de arsură

Important: acest sfat este valabil numai pentru arsurile solare ușoare. În caz de arsuri mai severe, consultați medicul cât mai repede posibil.

De Ana Moldovan 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.