Credeți sau nu, o femeie a hotărât să se căsătorească cu o… plapumă

Credeți sau nu, o femeie a hotărât să se căsătorească cu o plapumă. Și nu oricare plapumă, ci aceea cu care se învelește în fiecare seară.

Trebuie să recunoaștem: nimic nu este mai plăcut într-o zi geroasă de iarnă să stai învelit până la gât cu o plapumă, nu? Dar, din păcate trebuie să abandonăm acea senzație de călduț și să ne dăm jos din pat pentru a merge la servici sau pur și simplu pentru a începe o nouă zi. Că fiecare din noi adorăm să stam la cald, se știe…Dar câți din noi ar dori să se căsăstorească cu plapuma lui?

Protagonista este o artistă în vârstă de 49 de ani,  Pascale Sellick, care a decis să devină renumită fiind  femeie din lume care sa căsătorit cu plapuma.

Femeia a anunțat de fapt public dorințele ei, declarând că nu există o dragoste mai mare decât ceea ce simte pentru plapuma ei. Anunțul, de fapt, a fost făcut public printr-o invitație adresată oricui dorea să observe acest moment special.

Român certat cu legea în Italia, căutat pentru jaf și violență în Marea Britanie / VIDEO

Ceremonia va avea loc pe 10 februarie, la ora 14:00, în Rougemont Gardens, Devon. Căsătoria, evident, nu va fi religioasă și va fi ceremoniată de un prieten al artistei.

Dar nu se terminat aici…..

Femeia a declarat că, cine v-a dori să participe la ceremonie va trebui să fie îmbrăcat într-un anumit fel.  Gândește-te pentru o clipă: Cum te-ai îmbrăcat pentru o nuntă între o femeie și o plapumă? Ai ghicit ! Pentru a participa la ceremonie, de fapt, oaspeții vor trebui să poarte ceva care să reamintească momentul în care fiecare dintre noi se află sub plapumă: pijamale, halate, papuci de casă și perne. Acestea sunt hainele pe care viitoarea mireasă le-a cerut nuntașilor pentru a partipica la nunta ei!

Pentru a se asigura că toată lumea a luat-o în serios, ea a ales-o pe weeding planner Anna Fitzgerald pentru a-i organiza în cele mai mici detalii nunta. După ceremonie, invintații vor avea parte de un bufet clasic, schimburi de verighete și tort!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.