Credeați că le-ați văzut pe toate? Un rechin cu o asemănare izbitoare cu Trump, nu cred !

Zâmbetul viclean nu putea trece neobservat. Puțin contează faptul că este vorba de un rechin, dar este el protagonistul acelei expresii care amintește tuturor de fostul președinte american Donald Trump.

Fotografia a fost făcută de un fotograf care a imortalizat rechinul cu o asemănare destul de bizară. Tanner Mansell, în vârstă de 27 de ani, a reușit să obțină impresionanta fotografie subacvatică a rechinului de pe coasta Jupiter, Florida, în decembrie 2019, dar doar recent a a publicat imaginea care a devenit imediat virală.

Citește și Un vlogger de 19 ani a murit de hemoragie cerebrală: mânca alimente bogate în calorii pe rețelele de socializare pentru a distra publicul

El nu a fost singurul care a observat asemănarea cu Trump. Fotografia a fost publicată pe rețelele de socializare, unde mulți s-au distrat pe seama rechinului Trump, dar și de pe pagina socială a agenției media Jam Press:

VIDEO AICI

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.