Credea că l-a infectat cu Covid-19: un bărbat și-a ucis soția după care s-a sinucis

Patrick Jersenik de 54 de ani, a ucis soția, Cheryl Schriefer, în vârstă de 59 de ani, crezând că i-a transmis virusul. Temându-se că a fost infectat, el a împușcat-o în cap și apoi s-a sinucis cu aceeași armă.

Femeia și-a făcut testul pentru coronavirus  deoarece în ultimele zile nu se simțea bine. Însă, înainte de a avea rezultatele testului soțul  a comis crima. Alarma a fost dată de părinții bărbatului care, văzând că nu mai răspund la telefon, au anunțat poliția. Agenții ajunși în apartamentul lor din Lockport Township, o suburbie din sud-vestul Chicagoului, i-au găsit pe amândoi într-o baltă de sânge.

Coronavirus, SUA: aproximativ 2 mii de decese în ultimele 24 de ore

Autopsia a confirmat că a fost vorba de o crimă-sinuciere și în urma analizelor s-a stabilit că niciunul nu erau  pozitiv pentru coronavirus. Poate că soțul ei a intrat în panică și a avut o reacție exagerată, având în vedere situația în care se află Statele Unite, unde cazurile de contagiune continuă să crească, precum și decesele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.