Crede că Coronavirusul este o farsă legată de 5G, dar soția s-a infectat și a murit: „Nu faceți ca și mine”

A  crezut că Coronavirusul este o farsă legată de 5G, dar soția se infectează și moare: protagonistul poveștii incredibile este un cuplu american. Potrivit BBC, Brian Lee Hitchens un șofer de taxi din Florida, și soția sa Erin erau convinși că Covid-19 este o invenție  legată de rețeaua 5G sau că, în orice caz, nu este altceva decât o gripă normală. Din acest motiv, amândoi nu au purtat niciodată măști și nici nu au respectat regulile de distanțare socială. Cei doi, însă, au trebuit să-și schimbe părerea când ambii au contractat Coronavirus la începutul lunii mai. Dar dacă bărbatul a reușit să supraviețuiască, nu se poate spune același lucru despre soția sa, care a murit la începutul lunii august, la doar 46 de ani, din cauza complicațiilor.

Hong Kong, oamenii de știință au constatat primul caz de reinfecție cu coronavirus

Intervievat de BBC, bărbatul a spus că îi pare rău pentru ceea ce a făcut. „Am crezut că guvernul se  folosește de acest fantomatic virus pentru a ne distrage atenția sau că are de-a face cu 5G, dar acest virus este real și afectează  oamenii în mod diferit. Nu pot schimba trecutul. Nu pot decât să trăiesc în prezent să fac alegeri mai bune pentru viitor . Nu faceți ca și mine: dacă trebuie să ieșiți, vă rog să folosiți înțelepciunea și nu fiți nechibzuiți ca mine și ce s-a întâmplat cu mine și cu soția mea,  vouă nu vi se va întâmpla

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.