”Covidul poate provoca disfuncție erectilă”

Coronavirusul poate provoca disfuncție erectilă la bărbații afectați de infecție. Este alarma pe care o lansează doctorul Dena Grayson de pe ecranele NBC.

În fiecare zi aflăm ceva nou despre acest virus iar oamenii trebuie avertizați. Chiar dacă aveți o infecție ușoară, riscați efecte pe termen lung ale virusului. Pot exista consecințe neurologice și pentru bărbați există îngrijorări cu privire la o disfuncție erectilă pe termen lung ”, a declarat Grayson, un cercetător care este adesea consultat de mass-media americană și britanică, de la NBC la Fox News, de la BBC la Sky News, de la CBS la New York Times.

Citește și Și-a ucis soțul cu cu mai multe lovituri de cuțit: „A venit acasă beat cu o femeie și mi-a cerut să gătesc pentru ei”

“Știm că virusul cauzează probleme vasculare, este ceva care trebuie monitorizat cu atenție. Virusul poate ucide, dar poate provoca și consecințe care se resimt mai târziu “, spune el în discursul său. „Majoritatea oamenilor par să se recupereze„ de covid ”, dar odată cu creșterea numărului de persoane infectate, observăm că efectele pe termen lung cresc,” adaugă el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.nbcnews.com/
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.