Covid Usa, niciodată nu s-au înregistrat atât de multe decese: 3.865 în 24 de ore

Niciodată nu s-au înregistrat atât de multe decese din cauza complicațiilor legate de coronavirus în Statele Unite în doar 24 de ore. Universitatea Johns Hopkins confirmă acest lucru, raportând 3.865 de decese în ultima zi. Este pentru prima dată în SUA, când pragul de 3.800 de decese cauzate de Covid-19 a fost depășit și a cincea oară când numărul deceselor depășește 3.500 în țara cea mai afectată de pandemia din lume. Toate în ultimele trei săptămâni.

Citește și O tânără mamă a murit la patru zile după ce a născut fără să-și poată țină în brațe bebelușul

Astfel, numărul total de persoane care au murit după contractarea coronavirusului în Statele Unite se ridică la 361.278. În ceea ce privește infecțiile, Universitatea Johns Hopkins raportează un total de 21.305.026 în SUA, 145 mii doar pe 6 ianuarie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.jhu.edu/
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.