Covid Usa, Fauci: “Ianuarie va fi o lună îngrozitoare “

”Ianuarie va fi o lună groaznică”. Aceasta este alarma lansată de virologul Anthony Fauci, în perioada în care Statele Unite a stabilit alte trei recorduri triste, înregistrând cel mai mare număr zilnic de decese cauzate de coronavirus, de noi cazuri  , în timp ce pentru a doua zi consecutivă persoanele internate în spital sunt peste 100 de mii . Mai multe state avertizează că aproape că au rămas fără paturi în unitățile de terapie intensivă.

Citește și În Statele Unite, o persoană moare la fiecare 30 de secunde din cauza coronavirusului

Fauci, care a acceptat oferta lui Biden de a servi ca consilier medical al administrației sale, a declarat că se aștepta la o creștere suplimentară a cazurilor și deceselor la jumătatea lunii decembrie, în mare parte atribuită sărbătorilor de Ziua Recunoștinței săptămâna trecută:

“Cred că ianuarie va fi groaznic, deoarece valul de infecții din Ziua Recunoștinței se va suprapune cu cel de Crăciun”, a spus el într-un interviu pentru Newsweek. “Deci, este cu totul posibil ca luna ianuarie să fie cea mai îngrozitoare lună de la începutul pandemiei”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.