Covid, un medic evreu a salvat viața unui bărbat cu tatuaje naziste

Un medic evreu a salvat viața unui bărbat cu tatuaje naziste. Când un nou pacient a sosit în secția de terapie intensivă a unui spital din California, doctorul Taylor Nichols și-a dat seama că ar fi trebuit să-l intubeze, care este una dintre cele mai contagioase operațiuni și pentru personalul medical. Bărbatul era în stare gravă, așa că a cerut să fie lăsat să moară. Când medicul a văzut corpul pacientului, a fost asaltat de îndoieli: corpul bărbatului era acoperit de tatuaje naziste, cu o svastică mare în centrul pieptului. Nichols este evreu . Cu el mai era și o asistentă de culoare și un terapeut asiatic. Omul a fost intubat și această poveste cu întâlnirea în terapia intensivă dintre un nazist și un evreu face turul presei americane.

Citește și Scoția începe administrarea vaccinului marți, 8 decembrie

„Pandemia – spune medicul postului CNN – m-a epuizat, vederea acestor tatuaje m-a șocat, a fost prima dată în viața mea. Dar m-am gândit, bine, nu pot să dau înapoi ”. În trecut, recunoaște el, își judecase pacienții, dar urgența coronavirusului  l-a schimbat, chiar dacă de data aceasta avea de-a face cu un om devotat nazismului. „Nu am avut timp să vorbesc  cu el – continuă Nichols – acestea erau simboluri ale urii, iar unele dintre ele m-au cutremurat Dar am continuat ”.

Povestea sa, care a ajuns în ziarele din California, a declanșat un val de emoții și scrisori în care oamenii l-au felicitat pe doctor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://edition.cnn.com/2020/12/04/us/doctor-patient-swastika-tattoos
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.