Covid, un alt record de decese în SUA: 4.500 în numai 24 de ore

Un alt record de decese Covid în Statele Unite în ultimele 24 de ore : aproximativ  4.500. Aceasta este ceea ce reiese din datele de la Universitatea John Hopkins. Este pentru prima dată când în SUA există s-au înregistrat peste patru mii de decese într-o singură zi cauzate de coronavirus, ajungând la 4.470.

Citește și Peste 350 de mii de femei sterilizate forțat de către guvernul din Peru, fostul președinte Fujimori judecat

Tot potrivit Johns Hopkins numărul de noi infecții a ajuns la 235 de mii de cazuri confirmate, unde aproximativ 131 de mii de persoane sunt spitalizate pentru Covid-19. Este țara cea mai afectată de pandemie din lume, cu un total de 22.838.110 de cazuri și 380.670 de decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.