Covid-ul sperie iar Spania: peste 900 de cazuri pe zi

În Spania se vorbește despre un al doilea val de infecții cu Coronavirus. La două luni de la reluarea vieții de zi cu zi, deși cu toate măsurile necesare pentru a preveni răspândirea bolii din nou, pământul iberic cade în coșmarul Covid. A doua țară europeană cea mai afectată de pandemie, după Italia, trebuie să se ocupe din nou de urgența de sănătate.

După cele 300 de cazuri zilnice de la începutul lunii iulie, care au trezit o mică preocupare, în ultimele zile, alte 900 de noi cazuri pozitive au început să se înregistreze cu o creștere exponențială. Situația este din ce în ce mai îngrijorătoare în Aragon, Catalonia și Madrid.

Bavaria, focar de covid în rândul muncitorilor agricoli: 170 de pozitivi, 500 de persoane în carantină

Regiunea Cataloniei cauzează cea mai mare îngrijorare iar  în ultimele ore autoritățile au decis să ia măsuri drastice pentru a încerca să oprească  un „al doilea val de Coronavirus”. Închiderea discotecilor, pub-urilor și a cluburilor de noapte va dura timp de 15 zile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.