Covid, Trump Jr este pozitiv: “Voi curăța armele în timpul carantinei”

Fiul cel mare al lui Donald Trump este pozitiv la Coronavirus și a anunțat că își va petrece carantin curățându-și colecția de arme. „Se pare că am luat coronavirus”, a spus el cu îndrăzneală într-un videoclip postat pe Instagram, explicând că nu are simptome, dar va rămâne acasă. “Voi fi singur câteva zile, dar sunt atât de multe arme de curățat înainte să mă plictisesc”, a adăugat el.

Citește și Un cancer nediagnosticat a ucis un băiat de 7 ani: tatăl se sinucide

Donald Trump jr. El a minimizat în mod repetat riscurile pandemiei covid. Fiul cel mare al președintelui intervine adesea pe rețelele de socializare, unde își susține tatăl și prezintă imaginea unui vânător pasionat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.