Covid, tribunalul din Berlin autorizează manifestarea împotriva restricțiilor

Tribunalul din Berlin a autorizat demonstrația împotriva restricțiilor pentru Covid-19, programată pentru mâine în capitala Germaniei. Autoritățile care au interzis protestul din motive de sănătate pot face apel.

Interdicția a fost anunțată miercuri, temându-se că scenele din 1 august se vor repeta atunci când aproximativ 20.000 de „negativiști covid” s-au adunat fără mască și fără să respecte păstrarea distanței.

Coronavirus: francezii se tem de un al doilea val. Parisul zonă interzisă

“Nu este o decizie împotriva libertății de întrunire, ci este o decizie în favoarea controlului infecțiilor”, a declarat Andreas Geisel, ministrul de interne al statului orașului. „Suntem în mijlocul unei pandemii cu un număr tot mai mare de infecții, acest lucru nu poate fi negat”, a adăugat el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.