Covid SUA, nou record de cazuri : peste 123 de mii de infectați și 1.226 de decese în ultimele 24 de ore

Statele Unite au atins cifra de 9.600.324 de cazuri confirmate de coronavirus și 234.876 de decese, conform bilanțului Universității Johns Hopkins.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 1.226 de decese, mult mai multe decât joi și 123.085 de noi infecții, depășind recordul de cazuri pentru a doua zi consecutivă. Deși New Yorkul nu mai este statul cu cele mai multe infecții, acesta continuă să fie cel mai afectat în ceea ce privește decesele,  33.657. Numai în New York, 24.047 de persoane au murit.

Citește și Coronavirus, o nouă creștere de cazuri în Franța: peste 58 de mii în 24 de ore

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.