Covid, SUA a înregistrat peste 13 milioane de cazuri: 1 milion în doar 6 zile

Statele Unite au trecut de 13 milioane de infecții cu coronavirus. Potrivit Universității Johns Hopkins, în doar 6 zile s-au înregistrat peste un milion de noi cazuri. Pe 21 noiembrie, cazurile identificate erau încă 12 milioane. De la începutul pandemiei s-au înregistrat 264.624 de decese.

Citește și Merge la spital cu dureri de stomac și descoperă că are Covid: o copilă de 14 ani a murit în terapie intensivă

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.