Covid, studiu: “Până în august în SUA vor fi 145.728 de morți “

Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Washington a estimat că până în august 147,728 de persoane ar putea muri în Statele Unite din cauza complicațiilor legate de Covid-19 . Un număr cu aproximativ 5.000 mai mare , comparativ cu 140.496 de decese estimate vinerea trecută de aceeași universitate.

Noua estimare urmărește o creștere semnificativă a cazurilor de coronavirus în Texas, precum și o creștere în 22 de state americane, conform datelor de la Universitatea Johns Hopkins. Experții explică că protestele majore care au avut loc în Statele Unite pentru uciderea lui George Floyd ar fi putut crea noi focare de infecții.

Cazul Epstein: autoritățile americane vor să-l asculte pe prințul Andrew

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.