Covid și Crăciunul, OMS: “Atenție, bucuria se poate transforma în tristețe”

Covid și Crăciunul, avertisment de la OMS:

“Avem peste 66 de milioane de cazuri de Covid-19 și peste 1,5 milioane de decese, majoritatea cazurilor din Europa și America. În ultimele 6 săptămâni numărul deceselor săptămânale a crescut cu aproximativ 60%.  Sărbătorile de Anul Nou se apropie, dar bucuria se poate transforma rapid în tristețe fără măsurile de precauție adecvate „împotriva virusului, a avertizat directorul general al „Organizația Mondială a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, la o conferință de presă la Geneva.

„Vă rog, vă rog ,cel mai bun cadou pe care ni-l putem oferi este: sănătate, viață, dragoste, bucurie și speranța”, a adăugat  directorul general –

“Dacă vă pregătiți să sărbătoriți în următoarele săptămâni, luați în considerare cu atenție planurile. Dacă locuiți într-o zonă cu infecție mare, luați toate măsurile de precauție pentru a vă menține în siguranță pe voi și pe ceilalți”, a spus dr. Tedros. „Acordăm atenție felului în care sărbătorim, vaccinurile sosesc, dar virusul circulă foarte mult”, a adăugat Maria Van Kerkhove, șeful grupului tehnic al OMS pentru coronavirus, subliniind importanța „respectării tuturor măsurilor anti-Covid “.

Citește și Covid, Global Times: „În Italia înainte de Wuhan”

A avea vaccinuri sigure și eficiente împotriva unui virus complet necunoscut pentru noi acum doar un an, este un rezultat științific uimitor. Dar un rezultat și mai mare ar fi să ne asigurăm că toate țările se bucură de beneficiile științei într-un mod echitabil. În această săptămână vaccinurile împotriva Covid-19 au început să fie lansate în Marea Britanie și ne așteptăm ca alte țări să urmeze în aceste ore”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.