Covid, Putin anunță vaccinarea în masă în Rusia începând de săptămâna viitoare

Președintele rus, Vladimir Putin, a anunțat autoritățile că vor trebui să înceapă vaccinarea în masă a cetățenilor începând cu săptămâna viitoare.

“Vă cer să lansați vaccinarea în masă pentru întreaga populație începând de săptămâna viitoare și să elaborați programul de lucru respectiv, așa cum se face cu alte boli precum gripa”, a spus Putin, citat de agenția Tass.

Citește și Vaccinul, în Indonezia este invers: mai întâi tinerii

“Am început deja vaccinarea pe scară largă”, a subliniat Putin. “Săptămâna trecută, [prim-ministrul] Mikhail [Mishustin] mi-a spus că industria nu numai că a ținut pasul cu obiectivele și volumele promise, dar a de asemenea, a depășit obiectivele planificate de producție a vaccinului. Trebuie să trecem de la vaccinarea la scară largă la cea de masă. ”

„Slavă Domnului, vaccinul nostru nu necesită condiții extreme sau neobișnuite de transport, cum ar fi -50 sau -70 grade. Funcționează într-un mod mult mai simplu. eficient”. Vicepremierul Tatyana Golikova, care se ocupă de lupta împotriva coronavirusului, a declarat că sistemul „este gata” și că vaccinarea în masă va începe pe „18 ianuarie”, relatează Interfax.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.