Covid, primarul Londrei a declarat stare de urgență: „Virusul a scăpat de sub control”

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a declarat că Londra se află într-o stare de urgență, având în vedere că numărul infecțiilor cu Covid-19 și cel al pacienților spitalizați a atins un prag „critic”.

Am declarat o urgență la Londra, deoarece amenințarea pe care acest virus o reprezintă pentru orașul nostru a atins un nivel critic. Un londonez din  30 are acum Covid-19. Dacă nu acționăm imediat, NHS ar putea fi copleșit și vor muri mai mulți oameni “, a scris el pe Twitter. Scopul declarației de urgență este de a mobiliza mai mult și mai rapid ajutoarele pentru NHS, sistemul național de sănătate britanic, care „este pe punctul de a se prăbuși”.

Citește și Reacție adversă după vaccin: un asistent medical a suferit o paralizie facială, este vorba sindromul Bell

Prin urmare, un mesaj a fost adresat londonezilor, care au „obligația” de a respecta blocarea și de a nu se întâlni în weekend. În prezent sunt mai mult de șapte mii de pacienți spitalizați la Londra, cu aproape două mii mai mult decât în aprilie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.