Covid, prea mulți morți în Los Angeles: Nu se mai găsește lemn de pin pentru a construi sicrie și se închiriază frigidere-container

Decesele provocate de Covid în California cresc în ritm alarmant. Nu mai există lemn de pin pentru a construi sicrie și se închiriază frigidere-container: „Nu avem spațiu”

În Statele Unite, epidemia nu își oprește cursul,  luptându-se cu o situație dramatică – au depășit 20 de milioane de cazuri de la începutul epidemiei și se înregistrează 100.000 de spitalizări pe zi.  Victimele continuă să crească: peste 350.000 în total, dintre care peste 26.000 numai în California, care se numără printre cele mai afectate state. În California, victimele Covid sunt în creștere într-un ritm atât de alarmant încât casele funerare din Los Angeles au rămas fără lemn de pin pentru a construi sicrie.

Conform Daily Beast , o casă funerară din oraș a închiriat chiar și un camion frigorific de 15 metri să adăpostească cadavrele care așteaptă să găsească o soluție. O soluție, cea a camioanelor frigorifice pentru morți, care a fost deja adoptată la New York, statul care are în prezent cel mai mare număr de decese (peste 38.000).

Citește și OMS: ”Covid este doar un clopoțel de alarmă”

„Suntem în criză și situația este disperată”, a spus Magda Maldonado, care administrează casa funerară Continental Funeral Homes. „Nu mai avem loc pentru primirea cadavrelor. Toată lumea lucrează șapte zile pe săptămână plus ore suplimentare. Suntem epuizați ». Cel mai greu este să le spui persoanelor aflate în doliu: „Nu, nu putem lua  membru al familiei tale”, a spus Maldonado, care ridică în medie  aproximativ 30 de cadavre pe zi, de șase ori mai mare decât rata normală. Proprietarii caselor funebre se sună reciproc pentru a vedea dacă cineva poate ridica decedatul iar răspunsul este întotdeauna același: suntem plini.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.staradvertiser.com/2021/01/02/breaking-news/california-funeral-homes-run-out-of-space-as-covid 
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.