Covid, prea multe spitalizări în Franța: măsuri speciale pentru Marsilia și Bordeaux

Răspândirea infecției cu coronavirus necesită introducerea de noi măsuri restrictive în Marsilia și Bordeaux. Acest lucru a fost anunțat de premierul francez Jean Castex. “Un aspect anume ne îngrijorează: pentru prima dată în câteva săptămâni vedem o creștere clară a numărului de spitalizați“, a spus Castex după ce a participat la un summit al Consiliului Național de Apărare dedicat situației de urgență Covid-19.

New York, pandemia face o altă victimă: după 60 de ani, gigantul Century 21 se închide

Zonele urbane din Bordeaux și Marsilia, împreună cu teritoriul de peste mări al Guadalupe, arată o „creștere îngrijorătoare a infecțiilor, în special în rândul persoanelor în vârstă și un număr deja mare de spitalizări”, a spus Castex, raportând că a dat instrucțiuni autoritățile locale să indice noi măsuri restrictive până luni, pentru a conține infecții în acele zone.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.