Covid, peste 640 de mii de morți în întreaga lume

Covid, peste 640.000 de oameni din întreaga lume și-au pierdut viața din cauza complicațiilor legate de coronavirus. Acest bilanț a fost anunțat  de Johns Hopkins University, actualizând numărul total de victime la 640.029.

Pentru a nu o lăsa să moară singură, un tânăr s-a cățărat zilnic la fereastra mamei sale, internată cu Covid

Statele Unite ocupă primul loc, cu 145.546 de decese legate de Covid-19, urmată de Brazilia cu 85.238 și Marea Britanie cu 45.762

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.