Covid, peste 200.000 de cazuri în SUA în ultimele 24 de ore

Unda de coronavirus nu se oprește în SUA unde, potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins, s-a înregistrat un record de 200 de mii de cazuri în ultimele 24 de ore. Numărul total de infecții de la începutul pandemiei în SUA este de peste 10.238.243. Numărul deceselor este 239.588. Marți, record și de pacienți înregistrați și în spitale: 61.964.

Citește și Gripa aviară lovește Olanda: 215 de mii de găini ucise. Mai multe ferme izolate

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.