Covid, peste 10 mii de infecții în Franța în ultimele 24 de ore

În Franța, s-au înregistrat  10.593 de noi infecții cu coronavirus, un salt de la 9.784 miercuri, au anunțat autoritățile locale. Numărul victimelor a crescut cu 50 , pentru un total de 31.095. Și numărul pacienților în reanimare este în creștere (+535 într-o săptămână), adică încă 27 într-o singură zi.

Covid a lăsat New York fără bani, De Blasio și personalul lui au renunțat la salarii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.