Pentru a treia zi consecutivă în Suedia s-au înregistrat peste 1000 de cazuri de coronavirus

Noile cazuri de  infecții cu Covid-19 în Suedia continuă să crească, cu 1.056 de cazuri raportate în ultimele 24 de ore. Este a treia zi consecutivă în care au fost confirmate peste o mie de noi infecții.

Miercuri, noile cazuri au fost de 2.214, joi, 1.084. Agenția națională de sănătate admite că această creșterea nu poate fi explicată pe deplin prin numărul mai mare de teste efectuate. Suedia a fost una dintre puținele țări care nu a introdus un blocaj.

Cazurile de infecții cu coronavirus au început să crească din nou în Suedia

Noile cazuri sunt concentrate în Suedia de Vest și în rândul tinerilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.