Covid, Papa Francisc a fost vaccinat: peste trei săptămâni, a doua doză

Potrivit unor surse din presa argentiniană, Papa Francisc a fost vaccinat împotriva lui Covid. În trei săptămâni ar trebui să primească a doua doză. Zvonul a fost raportat în presa argentiniană, care a adăugat, de asemenea, că se așteaptă ca pontiful să primească a doua doză de vaccin în aproximativ trei săptămâni.

Papa Francisc anunțase deja anterior că se va supune voluntar vaccinării anti-Covid , la fel ca și predecesorul său Benedict al XVI-lea . Pe paginile ziarului argentinian La Nacion se poate citi : „Așa cum anunțase el însuși, Papa a primit astăzi vaccinul împotriva coronavirusului într-un sector special pregătit al atriului Sălii Paul VI ” .

Citește și Scriitorul care a prezis Covid-ul: „Iată cele mai grave 3 amenințări la care este supusă planeta”

În acest moment, vaccinarea nu au fost încă confirmată  de biroul de presă al Vaticanului, care în dimineața zilei de 13 ianuarie anunțase doar începerea campaniei de vaccinare în cadrul statului .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.