Covid, OMS: „Record de noi cazuri în lume”

Organizația Mondială a Sănătății a raportat că 338.779 de cazuri de coronavirus au fost confirmate la nivel mondial în ultimele 24 de ore. Aceasta este cea mai mare creștere zilnică a cazurilor de la începutul pandemiei.

Citește și Studiul din Japonia: Coronavirusul supraviețuiește pe pielea umană timp de 9 ore

Creșterea numărului de noi cazuri este în mare parte legată de tendința epidemiei din Europa, unde au fost înregistrate 96.996 de infecții noi în ultimele 24 de ore. Cazurile confirmate la nivel global, conform datelor OMS, sunt 36.002.827. Decesele din ultimele 24 de ore au fost 5.514, pentru un total de 1.049.810.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.