Covid, o nouă creștere a infecțiilor în Germania

Nouă creștere a infecțiilor în Germania din cauza pandemiei coronavirusului. Datele de la Institutul Robert Koch (Rki) vorbesc despre 218.519 de cazuri cu o creștere de 1.226 față de ieri, când au fost raportate 966 de cazuri și după zile de bilanțuri alarmante cu peste o mie de infecții. Potrivit presei germane, cifrele de astăzi sunt cele mai îngrijorătoare de la începutul lunii mai.

Idioții din Insulele Canare: organizează o adunare pe plajă pentru a răspândi Coronavirusul

În Germania există, de asemenea, 9.207 decese confirmate din cauza complicațiilor legate de Covid-19, cu șase mai multe decât în ​​bilanțul precedent. Aproximativ 198.800 de persoane s-au vindecat după contractarea infecției, cu 700 mai mult decât cifrele de ieri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.