Covid, „o apă de gură poate reduce încărcătura virală cu 99%”: ultimele teste sunt încurajatoare

O apă de gură poate reduce încărcătura virală cu 99%. Testele preliminare de laborator efectuate de Unilever în laboratoare independente din SUA și examinate de experți internaționali autorizați au confirmat că o apă de gură echipată cu tehnologia clorurii de cetilpiridiniu (CPC) reduce sarcina virală a SARS-CoV-2 cu 99,9%  după 30 de secunde.

CPC este o substanță cunoscută pe scară largă pentru proprietățile sale antivirale și prevăzută de indicațiile operaționale ale Ministerului Sănătății din Italia pentru procedurile preliminare pentru tratamentele dentare în timpul urgenței Covid-19.

Citește și Covid, OMS: „De Crăciun, fără prânzuri și mese în familie ”

Cercetările privind durata efectului   continuă, dar un studiu anterior efectuat pe un grup mic de pacienți cu COVID-19 sugerează că încărcătura virală, cantitatea de particule virale pe care o persoană le are, în gură poate fi redusă cu până la șase ore datorită apelor de gură echipate cu tehnologie CPC.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.ilmattino.it/primopiano/sanita/covid_collutorio_ridurre_carica_virale_test_incoraggianti
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.