Covid, numere record în India: 69.000 de noi cazuri

India confirmă 69.652 de noi cazuri de coronavirus și în gigantul asiatic totalul crește la peste 2,8 milioane de la începutul urgenței medicale. Conform raportului Times of India, ultimul buletin sanitar al Ministerului Sănătății vorbește despre 2.836.925 de cazuri și 53.866 de decese după alte 977 de decese cauzate de complicații cauzate de Covid-19.

Febra Nilului, crește frica în Italia! Zece persoane au fost internate în spital

Conform datelor oficiale, în India – cu o populație de peste 1,3 miliarde de oameni –  2.096.664 de pacienți s-au vindecat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.