Covid, nouă variantă în Africa de Sud: diferită de cea engleză, dar foarte contagioasă. Țara izolată

Africa de Sud este izolată după ce o nouă variantă a coronavirusului a fost descoperită, o variantă diferită de cea al Marii Britanii. Acest lucru a fost raportat de Al Jazeera, care a amintit cum Israelul, Turcia, Germania, Arabia Saudită și Elveția se numără printre națiunile care au întrerupt legăturile aeriene către și din Africa de Sud, cu o decizie care a reprezentat o lovitură gravă pentru industria țării.

 Citește și OMS: noua variantă de Covid, care a apărut în Marea Britanie, s-a răspândit deja în Olanda, Danemarca și Australia

Potrivit oficialilor din domeniul sănătății și a oamenilor de știință locali care conduc strategia împotriva virusului, noua variantă – cunoscută sub numele de 501.V2 – este dominantă printre infecțiile recente confirmate în cel de-al doilea val care are loc în țară și, ca și cea britanică, pare să aibă o mai mare transmisibilitate . Cercetătorii sud-africani studiază și dacă  vaccinurile Covid-19 vor proteja împotriva noii tulpini.

Țara a confirmat până în prezent 930.711 cazuri și 24.907 decese legate de pandemie. Acestea sunt cele mai mari cifre de pe continentul african.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.