Covid, nouă tulpină în Marea Britanie. Johnson face o întâlnire de urgență: în Londra, Crăciunul anulat

Premierul britanic Boris Johnson organizează o întâlnire de urgență cu cabinetul său pe fondul avertismentelor reînnoite pentru varianta Covid-19 descoperită de recent în sud-estul Angliei și care, potrivit autorităților naționale de sănătate , „Se poate răspândi mai repede” decât precedentul.

„Ca urmare a răspândirii rapide a noii variante, a datelor preliminare de modelare și a ratei de incidență în creștere rapidă în sud-est, il New and Emerging Respiratory Virus Threats Advisory Group  (Nervtag) consideră acum că noua tulpină se poate răspândi mai rapid ”, se citește în declarația oficială a lui Just Whitty.

Citește și Oxford avertizează: „Virusul a suferit prea multe transformări, vaccinul ar putea să nu fie de ajuns”

”Îmi pare rău că trebuie să anunț că nu putem avea Crăciunul pe care l-am planificat”. Premierul britanic Boris Johnson a spus acest lucru , anunțând noi restricții în urma informațiilor despre o nouă variantă a coronavirusului. Londra și sud-estul Angliei  vor intra în blocaj duminică.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.